Sök
0
Varukorg

Badrum

 

BerryAlloc Wall & Water

Med våtrumsskivorna från BerryAlloc  & Fibo-Trespo får du smidigt och prisvärt vackra kakelväggar I våtrum och våtzoner. De vattentäta interiörväggarna är godkända av NBI och SITAC för montering i badrum utan bruk av membran enligt boverkets våtrumsnormer.

De är konstruerade för invändigt bruk som beklädnad på  befintlig vägg, eller på stående reglar med centrumavstånd 600 mm.BerryAllocs Wall&Water-kollektion är perfekt för våta och fuktiga utrymmen.Panelerna är beständiga mot direkt kontakt med vatten, vilket har fått dem godkända i skandinaviska våtrum. Både enskilt och yrkesmässigt är de här väggarna det rätta valet i bland annat badrum, offentliga duschar och omklädningsrum.

Det är den enda teknik som så snabbt och lätt får samma effekt som för en kaklad vägg. Utan attkladda med smutsiga och våta fogmaterial. Väggarna är så användarvänliga, hygieniska och hållbara,att man ger livstidsgaranti vid enskilt bruk.De här hållbara panelerna består av ett lager högtryckslaminat (HPL) på 7- lags träfaner.

VÄGGSKIVOR FÖR VÅTRUM

Med Fibo-Trespo våtrumsskiva, som ser ut som kakel, marmor, granit och trämönster kan vem som helst nu klä väggarna i våtrummen. Produkten är godkänd av Statens Provningsanstalt och kan monteras snabbt och enkelt, utan krav på membran. Glöm allt jobb med gipsskivor, membran och kakel. Våtrumsskivan är konstruerad för att användas i badrum och våtrum. Fibo-Trespo erbjuder ett stort antal dekorer och ger dig möjlighet att skapa ett unikt badrum. Dekorer kan kombineras och ger oändliga möjligheter för den som är kreativ.

BerryAlloc Skruv 45mm

BerryAlloc  Wall & Water - Skruv 45mm Wall&Water-skruvar för infästning av pan..

199kr

BerryAlloc Skruv 35mm

BerryAlloc  Wall & Water - Skruv 35 mm   Wall&Water-skruvar för infästning a..

199kr

Visar 1 till 2 av 2 ( 1 sidor )