Sök
0
Varukorg

Laminatgolv Wineo Color Vit Högblank

  • Lagerstatus: Lagervara (lev inom 2-5 dagar)
  • Märke: Classen
  • Produktkod: 500500
  • Per paket 2.26 m²

  • 559kr / m²

Du behöver paket ( m²)

Dela:

Wineo -Color

Wineo Color laminatgolv är det perfekta valet för alla som söker en särskilt raffinerad och samtidigt kreativa golvbeläggning . Plattor i format 853 x 331 kan användas på en mängd olika sätt . Detta laminatgolv erbjuder fantastiska färger med en högglans eller matt finish som lämnar gott om kreativ frihet - inte bara för hemmabruk .

Produktinformation

Kollektion: Color         

Underlag: Nej                            

Slitageklass: 31             

Kantförsegling: Ja              

Mått: 853X329X8mm               

Låssystem: Loc-Tec           

Förpackning: 2,26 kvm

 

Classen

CLASSEN Group är en producent, leverantör och fullserviceleverantör för naturliga träprodukter och trä- eller naturmaterialbaserade produkter för inredning. CLASSEN utvecklar och tillverkar golv av hög kvalitet uteslutande i Tyskland och är en av världens ledande leverantörer av laminatgolv.

Hållbarhet, noggrann användning av resurser och skydd av klimat och miljö är bindande grundläggande värden som CLASSEN-gruppen och dess anställda har åtagit sig. Detta återspeglas i de produkter som produceras och handlas av CLASSEN, vars framgång på marknaden inte minst beror på deras utmärkta kvalitet.

Att uppfylla de växande kraven hos handelspartner och konsumenter är en verklig innovationsförare för CLASSEN-gruppen, som driver fram kreativa tillvägagångssätt för förnyelse av produkter och optimering av processer. Som innehavare av många patent och användningsmodeller är CLASSEN Group en av industrins innovationsledare.

More from Classen

Wiparquet Stone Pine 1-stav

Wiparquet Stone Pine 1-stav

  Wiparquet/Classen - Style World Classen Style World lever upp till sitt namn. I denna kollektion hittar du prisvärda golv i tjocklek av sju millimeter med en mönsterbild som är unik och naturtrogen. Men Classen Megalocs limfria installationssystem lägger du golvet otroligt snabbt och enkelt. Golv i Classen Style World sortiment har en naturtrogen struktur och rekommenderas för privat användning i bostäder. Classen Style World - modern och öppet sinne. Produktinformation Kollektion: Style World         Underlag: Nej                             Slitageklass: 31/AC3                Kantförsegling: Nej Garanti: 10 år                        Mått: 1286X194X7mm             Låssystem: Megaloc G5           Förpackning: 2,25 kvm..

225kr 349kr / m² Exkl. moms: 180kr

Skriv ett omdöme

Obs: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra


Relaterade produkter